Is minerale make-up ook geschikt voor de oudere huid?

We krijgen regelmatig de vraag of onze minerale make-up ook geschikt is voor de oudere huid, het antwoord daarop is jazeker!

Omdat onze foundation in poedervorm is wordt er vaak gedacht dat het ook een poeder resultaat geeft maar dat is dus niet zo! De reden dat poeders een dof en droog resultaat geven komt vaak door de talk die erin zit. Onze poeder bevat geen talk! De mineralen in onze poeder smelten samen met de huidolieën waardoor het een heel mooi zacht, licht en natuurlijk resultaat geeft. Je voelt en ziet niet dat je make-up draagt! De dekking kun je opbouwen van heel subtiel (één laagje) naar iets dekkender (meerdere dunne laagjes).

De oudere huid heeft vaak wat meer last van vlekjes en plekjes. Door het gebruik van onze minerale poeder zal de huid er direct egaler en rustiger uitzien. Mooi verzorgd!

Mineralen hebben reflecterende eigenschappen waardoor ze de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels optisch verminderen en voor een natuurlijke, gezonde gloed zorgen. De mineralen sluiten de huid niet af en zorgen ervoor dat de huid kan ademen.

Maar wij kunnen wel vertellen hoe fijn onze minerale make-up ook voor de oudere huid is, maar nog beter is om de resultaten te zien en de ervaringen van onze klanten zelf te horen!

In de volgende video’s worden dames die wat ouder zijn opgemaakt:

Voor en NA

Reviews

Petra Rondon

04-12-2020 — Geverifieerde klant van Mintenz

Na wat uitproberen met de proefzakjes,die heel handig zijn, heb ik mijn keuze gemaakt de foundation besteld.
Het is een super product,voelt goed en ziet er heel natuurlijk uit dus geen make up hoofd want ik draag nooit foundation maar als je ouder wordt is je huid minder egaal en vind ik dit de perfecte oplossing.
Ik heb een gevoelige huid en heb met de foundation totaal geen klachten.
Kreeg bij mijn bestelling een proefje van de concealer ook heel fijn, die ga ik ook bestellen.

Claudia Bank

12-09-2020 — Review voor Mintenz

Ik was altijd erg terughoudend met foundation omdat ik vond dat het een cake-achtige plamuur gaf. Ik heb een oudere huid waarbij niet alles meer staat, dus ik was echt op zoek naar iets passends. Ik heb de testers aangevraagd en geprobeerd en ik was echt verrast. Rustig een prachtige kleur kunnen uitproberen en nu mijn eerste bestelling gedaan. Ik kan het iedereen aanraden, ook met een oudere huid. Want zeg zou zelf: als je jong bent staat het al gauw beeldig…

Josephine Bolder-Geurds

04-06-2020 — Geverifieerde klant van Mintenz

Ik beveel deze webshop aan omdat…ik op mijn leeftijd,(ik wordt 28 Juni 67)dé foundation én rose concealer, die de donkere kringen rond mijn ogen wegwerkt heb gevonden en die mijn ouder wordende huid weer laat stralen, kortom…ik ben súper blij met de make-up van Mintenz!!!❣🥰

Sylvia de Vos – Vermolen

21-09-2019 — Review voor Mintenz

Ik heb ook besteld, ook voor Mn moeder, dag erna al in de brievenbus en wat een heerlijk product voor ieder type huid ook voor Mn moeder van 80, en zelf voor mijn overgevoelige huid, en wat zie je er mooi en natuurlijk uit, ik ga volgende week bestellen, want ik vind de prijs ook fijn!👍🏼na veel wikken en proberen toch ga ik voor de kleur latte, mijn moeder gaat ook bestellen en gaat ook voor de latte, voor Mn dochter van 18 ga ik ook het testersetje bestellen, kan ze ook kijken welke kleur het mooiste is bij haar lichte huid past👍🏼 ik ben heeeel tevreden, dank jullie wel

2 reacties op “Is minerale make-up ook geschikt voor de oudere huid?

 1. Lynda zegt:

  Ik heb jullie eerst een poosje gevolgd.
  Ik ben voor echt alles allergisch ,en zag Mintenz eigenlijk ook niet zitten.
  Toch ben ik overstag gegaan, en daar heb ik geen spijt van.
  Wat een heerlijke makeup , en nog belangrijker, ik reageer niet allergisch.
  Ik ben fan !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp
Advieslijn