Creëer een flawless huid in 4 stappen

EEN EGALE BASIS MAKE-UP AANBRENGEN MET MINERALE MAKE-UP VAN MINTENZ

Wie wil er geen stralend mooie huid? Dat wilt iedereen toch, maar dan het liefst zonder dat je enorm veel make-up aan moet brengen. Goed nieuws… met de minerale make-up van Mintenz creëer je op een natuurlijke manier een frisse look zonder pancake effect. De mineralen in de make-up smelten samen met de huidoliën en zorgen zo voor een prachtig resultaat. Nadat je je gezicht goed verzorgd hebt met producten die voor jouw huid geschikt zijn, en eventueel een primer gebruikt heb ga je aan de slag met make-up.

We vertellen hier met welke Mintenz producten je een perfecte basis make-up aanbrengt.

1. concealer

De roze en groene concealers zijn kleur corrigerend en breng je aan voor de foundation. De roze concealer is perfect om donkere kringen onder het oog mee weg te werken, ook kunnen vlekjes weggewerkt worden met de roze concealer en je kan deze gebruiken om bijvoorbeeld een diepe neus-lippen plooi minder diep te maken. Je brengt de roze concealer aan met kwast 350.

Met de groene concealer demp je het rood in je gezicht. Heb jij slechts wat roodheid rond je neus? Gebruik dan kwast 350. Heb jij vooral globaal veel rood in het gezicht? Dan is kwast 320 heel fijn om te gebruiken voor de groene concealer. Niet iedereen heeft beide kleuren concealer nodig, sommige mensen gebruiken alleen roze, andere mensen alleen groen, en sommige mensen zo gezegend, die hebben helemaal geen concealer nodig.

Algemene concealer tip…. Gebruik altijd een klein beetje product. Wil je een hogere dekking? Dan kan je meerdere laagjes aanbrengen of eventueel ook nog een high cover concealer nadat je de foundation aangebracht heb.

2. foundation

De volgende stap is het aanbrengen van foundation. Laat je goed adviseren welke kleur perfect is voor jouw gezicht. Foundation is niet bedoeld om het gezicht donkerder of lichter te maken, maar om het gezicht egaal te maken, samen met (indien nodig) de roze en groene concealer heb je een mooie basis. Het gezicht is nu als ware een blanco canvasdoek, vanaf deze basis kunnen we allerlei looks maken. Het kiezen van de juiste kleur foundation kan best lastig zijn, laat je dus goed adviseren bij een verkooppunt of maak gebruik van ons gratis online make-up advies.

Wil jij liever zelf aan de slag met testen? Dat kan ook. Mintenz biedt 4 verschillende foundation testersetjes aan. Er zijn testersetjes aanwezig voor de zeer lichte huid, de lichte huid, de medium huid en de zongebruinde/getinte huid. De setjes zijn hier te bestellen.

3. bronzer

Een egaal gezicht is mooi, maar een beetje kleur laat de huid nog meer stralen. Het mooiste effect bereik je door een bronzer met een blush te combineren. We beginnen met de bronzer, dit zorgt voor een gezond kleurtje en je kan diepte creëren door middel van contouren. Breng de bronzer aan met de schuine kwast nr 330. Breng bronzer nooit aan over je gehele gezicht maar denk globaal in een 3-vorm: Boven langs de haargrens, bij de aanzet volg je je jukbeen naar de binnenkant van je gezicht. Volg hierbij de lijn richting je mond maar stopt onder het oog, vervolgens ga je onder je kaakrand door richting je kin. Let op dat je altijd goed naar beneden blend onder de kaakrand. Wil je specifiek voor jouw gezichtsvorm contouren? We vertellen je hier graag alles over in een volgend blog.

4. blush

Als laatste stap breng je met kwast nr 340 de blush aan, dit zorgt voor een gezond kleurtje in jouw gezicht. Laat voor een mooi natuurlijk resultaat de blush overlopen in de bronzer. Een fijne manier om blush aan te brengen is door te lachen naar jezelf in de spiegel, je appeltjes van je wangen komen dan mooi naar voren en dit is precies de plek om de blush aan te brengen.

Wist je dat op de website van Mintenz veel video’s staan met tips & tricks over het juiste gebruik van bronzer en blush? Bekijk ze maar eens, je steekt er zeker wat van op!

Met deze 4 stappen ben jij klaar voor de dag! Na een beetje oefening wordt dit een snelle ochtend routine. Hierna kan jij kiezen voor een simpele look, een mascara erbij en je stapt snel de deur uit. Of wie weet ben jij een ‘full glam’ type en make-up je nog even lekker door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp
Advieslijn