Zomerkleur Foundation

Als je huid in de zomer bruiner is dan in de winter heb je ook een andere kleur foundation nodig. Een zomer en een winter kleur foundation!

Mixen en matchen
Omdat je huid geleidelijk aan bruiner wordt heb je niet in één keer je zomerkleurtje te pakken. In die overgangsfase kun je de twee kleuren foundation eenvoudig met elkaar mengen om de perfecte kleur te krijgen. Je strooit van beide kleuren wat poeder in hetzelfde dekseltje en al draaiend neem je dat met je kwast op. Zo kan je altijd je (tussen) kleur op maat maken!

Bekijk hier ook de Beauty Hack video over het mengen van je foundation!

Het dragen van de juiste kleur foundation is de basis voor een goede en mooie make-up! Het brengt rust in je gezicht.
Een van de voordelen van minerale make up is dat het door de luchtige textuur licht aanvoelt op de je huid. Het sluit je huid niet af. Je huid voelt zacht en niet plakkerig. Hierdoor kun je ook tijdens warme dagen er fris en verzorgd uitzien.

Vaak hoor je “als ik bruin ben hoef ik geen foundations te gebruiken”. Maar ook als je bruin bent is je huid niet altijd egaal. Met foundation zie je er vaak gewoon frisser uit, doordat het veel rust in je gezicht brengt.

Een veelgemaakte fout is dat foundation gebruikt wordt voor een ´kleurtje´. Daar is foundation niet voor bedoeld. Je foundation moet je eigen huidskleur zoveel mogelijk benaderen.

Als je een te donkere foundation gebruikt geeft het een heel onnatuurlijk resultaat en kan een ‘foute look’, vlekken en randen veroorzaken.

Een kleurtje creëer je door plaatselijk subtiel bronzer aan te brengen. Wanneer je je winterkleur foundation blijft dragen in de zomer als je huid bruiner is geworden, zal je zien dat het resultaat minder mooi is. Je krijgt een onnatuurlijk uiterlijk door het dragen van een te lichte make-up. Een te lichte foundation maakt dat je er bleek of flets uitziet.

3 reacties op “Zomerkleur Foundation

 1. Margo Kersten zegt:

  Geweldige service, mooi verpakt opgestuurd. Gisteren besteld en vandaag met post bezorgd. Zoals gevraagd voor mijn vakantie. Geweldig product én bedrijf, vr.gr. Margo

 2. Desiree zegt:

  Geweldige producten de serum en de dag crème zijn ook heerlijk !
  De primer crème werkt ook fantastisch al moet ik wel zeggen dat ik zelf de geur daarvan niet zo fijn vind maar is ook meteen naar t smeren weg dus ook geen probleem . Wat een mooi resultaat krijg je met deze producten die echt de hele dag blijven zitten !!!
  Ik ben groot fan !!!

  • Wil zegt:

   Ik heb gisteren de foundation kleur suède incl kwast binnen gekregen ik ben er super blij mee, wat een mooie producten hebben jullie, geen geklieder meer met vloeibare foundation nu met een veel mooier en egaler resultaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp
Advieslijn