Glamour Looks

Het is weer die tijd van het jaar… We naderen de feestdagen en dat betekent dat we mogen shinen! Zowel met kleding als make-up. In deze blog geven we je graag tips hoe je jouw glamourlook kan maken met de minerale make-up van Mintenz.

Glitter en Glans

Onze eerste tip voor een feestelijke look is uiteraard: Glitter en Glans! Zo kan je een glitter oogschaduw gebruiken voor het ‘wow effect’. Het mooiste resultaat krijg je als je een glitter oogschaduw combineer met een matte of licht glanzende oogschaduw. Onze oogschaduw kan je droog en vochtig aanbrengen. Als je je kwastje eerst vochtig maakt dan wordt de oogschaduw intenser van kleur en zal nog glanzender worden. Op deze manier kan je van alle oogschaduw kleurtjes ook een eyeliner maken. Maak op de rug van je hand een ‘papje’ van de oogschaduw gemengd met water en zet met de schuine kant van onze duokwast de eyeliner langs de bovenste wimpertjes.

Mintenz heeft een ruime keuze in mooie glanskleurtjes oogschaduw. Ben jij op zoek naar de meest sprankelende glamour kleuren? Dan zijn de ‘sparkle’ oogschaduwtjes echt iets voor jou. Kijk hier maar eens welke mooie kleuren er allemaal zijn.

Highlight

Nog meer shinen? Pak dan de glanzende highlight erbij en breng deze subtiel (of juist wat meer aanwezig) aan op de uitstekende gedeelten van je gezicht, dit zijn je jukbeenderen, wenkbrauwbotje, het cupidoboogje boven je lip en eventueel ook het puntje van je neus! Je brengt de highlight het mooist aan met de speciaal hiervoor ontworpen waaierkwast.

Natural Glow

Wil jij tijdens de feestdagen graag een subtiele natural glow over heel je gezicht? Ook daar hebben we een leuke tip voor. Mix in een leeg potje (of op een bordje) finishing poeder met een klein beetje glans highlight en breng de gemengde poeders aan met de grote poeder kwast over je hele gezicht.

Bold oogschaduwlook

Een pittige trendlook voor de feestdagen is de ‘bold look’. Hierbij maak je eerst een donkere look, bv een Smokey Eye en daarover heen zet je een felle kleur met glans. Door de donkere pigmenten onder de felle kleur worden de kleuren dieper en intenser.

Glamour lips

En natuurlijk… De lippen mogen ook op en top glamour zijn. Er wordt vaak gezegd dat je met make-up moet kiezen tussen het accent op de ogen of op de lippen. Maar voor een echte glamour look hoef je niet te kiezen, je mag knallen met je ogen en met je lippen tegelijk.
Kies voor een mooie kleur lipstick die goed bij jouw outfit past. Met onze lipstick Red Wine zit je eigenlijk altijd goed, het is mooie rode kleur met een klassieke uitstraling. Een extra optie is om over de lipstick een glans te zetten met een lipgloss. Onze lipgloss Kiss my Tulips is transparant met een goud glittertje er in en staat prachtig over vrijwel alle lipstick kleuren.

Meer inspiratie? Kijk onze liveshows

Wil jij graag nog meer inspiratie en zien hoe de Mintenz visagisten de mooiste glamour looks maken? Kijk dan op Facebook onze liveshows. Iedere doordeweekse avond is er een andere visagiste live. De liveshows blijven op onze Facebook pagina staan zodat je ze ook later terug kan kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp
Advieslijn